Barn på gymmet

I går kom mina föräldrar och syrran hit och käkade trerätters söndaglunch – fast min del i tillverkningen var väldigt liten. De hade med sig förrätt och en stor stek med tillbehör, så jag kokade potatis och fixade en snabb smulpaj. Väldigt enkelt. Sen hamnade vi i matkoma, och solen stekte skönt. Första dagen när den värmer på hela året. Första dagen den skiner också, kanske. Promenerade iväg till gymmet på kvällen, och körde ett dubbelt pass eftersom det inte blev något gymmande i fredags. Någon idiot hade släpat med sig hela familjen dit: Barn på gymmet är förbjudet.

Mamman tränade i maskinerna (men utan någon vikt överhuvudtaget), han fyllde i hennes träningsdagbok och försökte passa en 2-3-årig unge som sprang omkring. Dessutom hade de en som låg i en vagn, som gastade lite då och då. Förutom att det står skyltat att barn är förbjudna i träningslokalen, så borde väl det sunda förnuftet säga till att det är ganska farligt?

Ungen gjorde flera utfall mot maskiner och folk, och var väldigt nära att dänga huvudet i en svingande 28-kilos-hantel mer än en gång, och trots tillsägelse gick de inte därifrån. Idioter. En del människor fattar helt enkelt inte att barn på gymmet är farligt. Det är inte för hantelns skull barn är förbjudna där, liksom.

Hantlar. Barn på gymmet.Nåja, det är inte jag som råkar illa ut, och vi höll inte käften heller. Nu tänker jag fysiskt försvinna från jordens yta ett par dagar igen eftersom jag ska jobba, men ni hittar mig här som vanligt. Ha en fin måndag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/barn-pa-gymmet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.