Godischock!

Jag fick faktiskt en liten överraskning av älskaren R i går! Han kom hem tidigt från jobbet, och hade med sig finfina saker till mig. Användbara saker. Saker som jag faktiskt önskade mig. Godis.

Godis i present på alla hjärtans dag. Geléhjärtan och choklad.

Haha! Väldigt snällt. Eftersom jag känner honom så vet jag att han kommer självklart äta upp det mesta själv, men det gör ingenting. Tanken räknas, och han valde faktiskt mina favoritsorter av choklad. I och för sig är den ena hans favorit också, så vi får se om det blir något över till mig. För mig räcker en sån där chokladkaka en vecka, men om han är i närheten är den borta på två dagar, högst.

Provsmakade lite choklad efter middagen i går, och tänker förmodligen mumsa den i stället för middag i kväll – han ska bort och kolla på någon slags mc-åkning på is. Jag hoppar över det, längtar så mycket efter sängen! Nu bär det av mot läkaren, ska försöka hålla mig vaken och komma ihåg vad han säger… Snörvel.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/godischock/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 15, 2013 kl. 15:28
  • Svara

  Å, jag var helt galen i Vit choklad förut, men efter operationen kan jag inte äta den. De måste ha opererat bort några av mina smaklökar! 🙁

  1. Vad konstigt! Jag gillar den fortfarande – massor! Inte visste jag att dina smaklökar satt där… :mrgreen:

  • Emeliefebruari 15, 2013 kl. 20:54
  • Svara

  oj vad kul att läsa! Vilken olika smak gällande godis man kan ha!

  Gelégodisar (och framförallt gröna marmeladkulor) är ganska äckligt, vit choklad inte gott! Apelsinchoklad går men knappt ;o)

  choklad med en massa nötter och nougat är gott och lakrits!

  1. Haha vad lustigt! Nötter tål jag inte, och därmed inte nougat heller – fast det är ändå inte gott! Lakrits är också äckligt, särskilt saltlakrits! Blä! 😀

    • Emeliefebruari 15, 2013 kl. 22:44
    • Svara

    ha ha, det var olika smaker det!

    1. Verkligen! Jag gillar sura saker också. Mmm!

      • Emeliefebruari 16, 2013 kl. 00:54

      surt är gott!!

  2. Haha! Minsta gemensamma godisnämnaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.