Godischock!

Jag fick faktiskt en liten överraskning av älskaren R i går! Han kom hem tidigt från jobbet, och hade med sig finfina saker till mig. Användbara saker. Saker som jag faktiskt önskade mig. Godis.

Godis i present på alla hjärtans dag. Geléhjärtan och choklad.

Haha! Väldigt snällt. Eftersom jag känner honom så vet jag att han kommer självklart äta upp det mesta själv, men det gör ingenting. Tanken räknas, och han valde faktiskt mina favoritsorter av choklad. I och för sig är den ena hans favorit också, så vi får se om det blir något över till mig. För mig räcker en sån där chokladkaka en vecka, men om han är i närheten är den borta på två dagar, högst.

Provsmakade lite choklad efter middagen i går, och tänker förmodligen mumsa den i stället för middag i kväll – han ska bort och kolla på någon slags mc-åkning på is. Jag hoppar över det, längtar så mycket efter sängen! Nu bär det av mot läkaren, ska försöka hålla mig vaken och komma ihåg vad han säger… Snörvel.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/godischock/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Å, jag var helt galen i Vit choklad förut, men efter operationen kan jag inte äta den. De måste ha opererat bort några av mina smaklökar! 🙁

  1. Vad konstigt! Jag gillar den fortfarande – massor! Inte visste jag att dina smaklökar satt där… :mrgreen:

  • Emelie on februari 15, 2013 at 20:54
  • Svara

  oj vad kul att läsa! Vilken olika smak gällande godis man kan ha!

  Gelégodisar (och framförallt gröna marmeladkulor) är ganska äckligt, vit choklad inte gott! Apelsinchoklad går men knappt ;o)

  choklad med en massa nötter och nougat är gott och lakrits!

  1. Haha vad lustigt! Nötter tål jag inte, och därmed inte nougat heller – fast det är ändå inte gott! Lakrits är också äckligt, särskilt saltlakrits! Blä! 😀

    • Emelie on februari 15, 2013 at 22:44
    • Svara

    ha ha, det var olika smaker det!

    1. Verkligen! Jag gillar sura saker också. Mmm!

      • Emelie on februari 16, 2013 at 00:54

      surt är gott!!

  2. Haha! Minsta gemensamma godisnämnaren!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: