Ont, sjuk och massor att göra

Så sjukt trött. Har inte varit så här trött på flera veckor, och i morse tog det säkert en kvart bara att få upp ögonen tillräckligt mycket för att hitta till köket. Jag gick ju med på att jobba i dag också, och det funkade ju i går trots att det inte var mycket bättre då, så några eventuella jättemisstag hoppas jag undvika. Är ensam avlönad personal på kontoret… Tror jag har någon slags förkylning eller influensa på gång, för näsan rinner, huvudet är tjockt och resten av kroppen som inte brukar göra ont, gör ont. Sen ska jag till läkaren efter lunch, och förmodligen dö en smula där.

Termometer, feber

Min enda plan efter det är att åka hem, gosa ner mig i soffan i liggande position med en katt på magen och en på fötterna, och blunda. Möjligen köpa hem något gott, fälla upp datorn och titta på söta och roliga saker på Youtube, som får mig att le lite. Jag förväntar mig att jag kommer att vilja gå och lägga mig redan vid åtta- eller niotiden. Redan nu känns det som om jag inte vet hur jag ska klara av den här dagen, illa.

Ryggen jävlas som fan, och med den även benet och höften. Varje gång man tar ett steg i snömodden, vrider sig foten lite, eller glider lite fram- eller bakåt, och varje gång känns det som om någon skär en skiva i ryggen med en förskärarkniv. Inte bra alls, det går fan inte att vara ute på oplogat territorium. Mer vår, tack.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/ont-sjuk-och-massor-att-gora/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterfebruari 15, 2013 kl. 11:35
  • Svara

  Jag kollar sällan på gullig ting på Youtube och brukar vanligtvis avsky gulliga ungar och djur i videor som alltid uppskatats av alla.
  Den här gången fick jag dock krypa till korset. Den här videon får mig att smajla och hade inte öronen tagit emot hade leendet gått runt. 😀

  https://www.wimp.com/traindelight/

  Kolla in tjejens glädje. Det är kta glädje det…. 😀

  1. Haha, jag är inte helt såld på den! Gulliga ungar tilltalar mig sällan, siktar mer på djuren. 🙂

    • Petterfebruari 15, 2013 kl. 20:24
    • Svara

    Min glädje över den ungen kanske beror på att hon är intreserad av maskiner. 😀
    Jag tycker fler tjejer ska gilla naturkunskap och teknik. Kugghjul och växellådor är kul. Grabbar kan ju som bekant gå i spinn för en skruv eller lukten av fotogen. 😀

    1. Jo, det har jag märkt… :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.