Uggla fast i grillen på en bil

Hahaha, jag har ett nytt roligt klipp med en skitsöt uggla! Det här var på nyheterna för ett par dagar sedan, och handlar om en stor uggla som på något sätt kommit in i grillen på en stadsjeep. Kvinnan som körde bilen trodde att hon hade kört på en fågel, och körde sen vidare utan att stanna, men på något sätt fastnade ugglan helt enkelt där inne – utan att ha fått en skråma.

Hahaha! En till sak som var lustig i sammanhanget också var att kvinnan körde flera mil innan hon kom fram dit hon skulle, och ugglan satt sedan där inne i ett par dagar innan någon ens upptäckte att grillen hade ögon! Den måste helt enkelt ha fastnat ordentligt, och haft vinden i håret medan bilen körde vidare.

Jag hade blivit skitskraj om jag såg en sån där stirra på mig genom gallret, haha! Inte gjorde den något ljud ifrån sig heller. Fruktansvärt hög gullfaktor på den här videon, i alla fall för mig som älskar ugglor. Samtidigt väldigt läskigt att upptäcka att någon glor på en med de där ögonen! Måste ses.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/uggla-fast-i-grillen-pa-en-bil/

2 kommentarer

    • Karolinafebruari 14, 2013 kl. 22:58
    • Svara

    Men hur söt som helst!!!

    1. Supersöt! Sånt där händer aldrig mig… :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.