Kaos och underbar behandling

I går hade jag fullt upp på jobbet. Hela kontoret var på konferens (förutom jag, som kom in och jobbade extra), så det var bara några volontärer där som svarade i telefon. Inte så bara, förresten, för de gör ett jäkligt bra jobb. Hur som helst, allt jävlades med mig från början. Först telefonerna, sen kom inte det viktiga brevet jag behövde för att göra klart jobbet med posten, och så ringde folk som inte kunde skilja på A och B och försökte bråka.

Nåja, skit samma. Fortsatte jobba, och skulle skriva ut drygt 450 brev. Skrivaren hade tydligen pajat i går kväll, så jag försökte fixa. Gick inte. Testade skriva ut på den andra fungerande skrivaren (vi har en tredje som pajade förra veckan), men den fungerade inte heller som den skulle.

Det tog en timme, för vart och vartannat papper fastnade, och självklart i luckan längst nere vid golvet. Det gjorde så jävla ont att skriva ut de där breven. Dessutom var det en ordentlig oreda, eftersom den skrev ut kopior varje gång något hade fastnat, så det tog en bra stund att reda ut vilket brev som skulle i vilket kuvert.

Hann inte käka någon lunch, och fick riktigt bråttom till läkaren sen. Och det var underbart skönt där. Fick lite massage och uppmjukning av de muskler som krampar och låser sig mest. Jag är krokig eller trasig, och då gör de nämligen det, oavsett hur mycket jag rör på mig.

Sedan behandlade han huvudet och nacken, det som var så skönt förra veckan. Han tog nog i mer i går, för det gjorde mycket mer ont när jag väl låg där, och jag kände inte någon direkt aha-upplevelse efteråt. Men det var helt fantastiskt att bli lite omhändertagen efter en jobbig dag, och i dag känner jag verkligen skillnaden.

Pratade lite om diskbråcken och operation, mediciner, allmänhälsa och livet i övrigt. Han trodde att diskbråcken skulle flytta upp en eller ett par nivåer även om jag inte opererar dem jag har nu, och då blir jag mer handikappad. Kanske så illa att jag inte ens kan röra mig, och då är det ju lika bra att rätta till de som redan finns där nu, om ortopeden vill. Jag hoppas det. Fick en ny tid nästa vecka, och är så tacksam att jag knappt vet vad jag ska säga.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/kaos-och-underbar-behandling/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.