Kasta katten

På väg hem i går åkte jag med en väldigt pratsam chaufför, och det var trevligt – förutom när han tyckte att jag skulle kasta katten! Jag gillar att prata, och han höll låda nästan hela vägen. Han kom från Irak, och vi pratade mest om resor runt om i världen, men så frågade han om jag hade familj. Jodå, R och så katterna alltså.

Katt?! Katt är otur!
Jaha, oj då.
Vilken färg katten har?
Grå med vita tassar.
Du måste kasta katten för tur!

Min grå katt ligger i hyllan och sover. Tänker inte kasta katten!

Hahaha! Tänker inte göra mig av med honom eller kasta katten någonstans! Fnissade ganska länge åt det, men vi hade i alla fall roligt i bilkön. Slipper åka någonstans i dag, för jag är ledig. Sovmorgon, helt fantastiskt, för det var en jobbig natt. Svårt att sova med så mycket smärtstillande i kroppen, så jag är inte särskilt pigg i dag. Planer? Nej. Gymmet i kväll. Laga massor av mat, så att det finns färdigt i morgon och på fredag. Skriva en hel massa, och leta efter några fina tröjor på nätet. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/kasta-katten/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emeliefebruari 13, 2013 kl. 09:44
  • Svara

  Idag är det filmdag.. hemma och är sjuk men med barn på dagis.. gäller att passa på.

  1. Om det inte vore för att du mådde dåligt, så låter det riktigt trevligt! Krya på!

    • Emeliefebruari 13, 2013 kl. 13:33
    • Svara

    idag mår jag ganska bra så det var trevligt! Ska på jobb imorgon om inte återbesöket hos doktorn idag säger att jag är jättesjuk..

    1. Skönt! Hoppas att du får klartecken! 🙂

  • Tofflanfebruari 13, 2013 kl. 16:10
  • Svara

  Tur ändå att han sa att du måste ”kasta katten!” och inte ”kasta vatten!”
  På väg hem från jobbet och bävar för ett besök i soprummet. :mrgreen:

  1. Hahaha, ja! Ugh, soprummet. Aldrig roligt!

  • Petterfebruari 14, 2013 kl. 12:15
  • Svara

  Jag hade nog kastat irakiern istället. 😀 Katter är kul djur och ska man ha husdjur ska man ha katt. Så det så.
  Katter är suveräna på det mesta, egensinniga, idividuella och smarta små kreatur. Jag gillar katter.

  1. Haha, ja! Jag struntade i att lägga katten i soppåsen när jag kom hem, han får göra mig glad några år till. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.