Nästan helg – redan!

Det har varit två ganska jobbiga dagar, med oerhört mycket att göra på jobbet också. Kontrolluppgifterna från 2012 har skickats ut, och det kommer mängder av samtal, och även arga sådana. Ja, det är svårt att rapportera in uppgifter till Skatteverket när inbetalningen är helt anonym… Det är sjukt skönt att de här två dagarna är avklarade, för det känns liksom nästan som om det är färdigjobbat för veckan!

I morgon är jag ju ledig, och så jobbar jag på torsdag igen. En timme kortare än måndag och tisdag, bara det känns mycket enklare, och sen är det faktiskt helg! Det är helt klart värt att vara så trött och slut i början av veckan, för sen blir det bara bättre. Tänker inte ge mig ut på några större äventyr i dag, förutom en liten tripp till det lokala postombudet för att hämta ut ett paket. En ny termosmugg – förhoppningsvis bättre än den jag redan har. Den är jäkligt snygg och så, men jag kan knappt skruva upp locket. Skruva igen det är inget problem, men sen är det kört. Då behöver jag en karl med starka nypor.

Termosmugg Primus

I morgon vet jag faktiskt inte. Det finns massor med tråkiga saker jag borde göra, som att tvätta, skrubba insidan av microvågsugnen och torka av alla skåp och lådor i köket, men det kan knappast vara intressant för någon att veta mer om. Ska i och för sig träna på kvällen! Jag tänkte försöka fota (eller få älskaren R att göra det) så ni får se hur litet det är på gymmet, men det gör jag bara om det inte är någon annan i vägen. Måla något, kanske! Köpte faktiskt en ny pensel häromdagen, som måste invigas…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/nastan-helg-redan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterfebruari 6, 2013 kl. 08:41
  • Svara

  Kankse ska man kalla det ett i-landsproblem. 😀 Troligen är det termodynamiken som är boven i dramat. När du fyllt den med varm vätska värms insidan upp. Luften som finns kvar när du skruvat på locket expanderar och locket sitter som berget. Men det har du säkert redan fattat. Det är inga problem med kalla vätskor? Finns det ingen ventil på locket som kan släppa ut trycket?

  1. Jo, men jag kan knappt skruva upp den även om den är tom och ventilen är öppen! 🙁 Kalla vätskor är lika illa, jag skyller på plasten. Men jag har en ny nu som är fantastisk!

  • Petterfebruari 6, 2013 kl. 09:01
  • Svara

  Plast är en av mina böjelser. 😀 Läste till polymeringenjör och har en något osund inställning till plastmaterial. Kan inte låta bli att klämma på alla möjliga plastgrunkor. Hahaha…
  Plasten i din mugg kan vara av lite sämre kvalitet och tillsammans med dåliga toleranser kan funktionen bli lidande.

  1. Hahaha! Roligt. 🙂 Ja, den var inte någon toppengrej. Snygg och syns bra, håller värmen bra, men omöjlig att skruva upp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.