Avbrott

Som ni kanske har märkt existerade jag inte (i alla fall i bloggform) på hela förmiddagen. Det berodde på en störning i databasen hos mitt webbhotell, och för en gångs skull var det alltså inte jag som hade gjort något galet. Skönt. Nu verkar jag i alla fall vara tillbaka, så ni slipper inte mig. Jävligt irriterande när det händer under så pass lång tid, men förhoppningsvis har de löst sitt problem nu. Sorry! Tillfälliga avbrott känns inte alls särskilt tillfälliga när de drabbar en själv…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/avbrott/

2 kommentarer

  1. Nog F”N har vi noterat detta du skriver om. Vi har fått tyvärr allt mer trubbel med vår hotellvärd. Det som oftast är faktum är att de skyller på tredje part. Jag betalar dock inte till tredje part och försöker få denm att fatta det. Tyvärr går det inte hem som regel. I dag har det eskalerat ordentligt tyvärr,,,,,,,,

    1. Ja, det har varit riktigt dåligt på sistone. Två stora avbrott och mängder med små. Jag driver ju ingen näringsverksamhet, så de enda som drabbas är de som försöker klicka sig in och läsa, men irriterande är det ändå!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: