Hemma utan plan

Är melodifestivalen slut för i år nu? Till själva finalen, alltså? Eller är det ännu fler deltävlingar? Jag har absolut ingen koll. Har inte sett en minut av någon av dem, och lika glad för det är jag. I går kväll satt jag hemma själv, för R träffade sin herrklubb, och jag var inte i närheten av någon TV. I dag har jag inga planer alls heller. Eller jo, det har jag faktiskt, om det nu räknas som en plan. Att stanna hemma och inte gå ut.

Måste orka jobba hela dagen i morgon, så jag ska ta det så lugnt hemma det bara går i dag. Har inte särskilt ont i halsen längre, så kanske, kanske ska jag tvinga de stackars musklerna att röra på sig i kväll. R är och gosar med sin bil i garaget, den behövde tydligen lite extra kärlek för att orka ett tag till.

Skiftnycklar

Jag är helt slut sen i går, och jag känner mig bakis. Man blir inte bakis på te, så jag antar att det är värktabletternas fel. Eller så har jag drabbats av helt vanlig huvudvärk och uttorkning… Ska försöka laga någon god mat också, så att jag har matlådor i veckan. Har inte varit så här sjuk som den här veckan på väldigt länge, så jag hade nästan glömt hur jobbigt det är med mat, att laga den och äta den, trots att det finns mängder av mat hemma. Har levt lite på frukt och choklad… Nya friska tag. Eller nåt. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/hemma-3/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanmars 10, 2013 kl. 12:14
  • Svara

  Det var faktiskt ett musikprogram på TV2 igår kl.20. Fan trot.
  Los Angeles symfoniorkester med Herbie Hancock som pianosolist i Greshwins ”Rapsody in Blue”, sista inslaget. Otroiligt djävligt bra! Går i repris i TV24 i kväll 21.30.

  1. Jag läste om det – efteråt. Ska se i kväll om jag kommer ihåg!

  • Rolfmars 10, 2013 kl. 15:30
  • Svara

  Vem F”N orkar se på denna riggade dynga som kallas mellofestivalen. Menlösa får som släpas upp varje år. En sorglig och patetisk samling som garanterat är mer intressanta när de inte är med i TV eller i media ty då noteras de inte. Det är söndag lika med ta det lungt och blogga samt lite strökik på TV och en långwalk med tanten ty SOLEN,!!!!! bara strålar. Samt naturligtvis god söndag middag.

  1. Ja, patetiskt var ordet! Att det finns så många som följer det slaviskt är helt främmande för mig!
   Det låter som en härlig söndageftermiddag, jag ska göra detsamma här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.