Kropp och inspiration

I går kväll var jag och min stackars kropp tvungen att ta mig ut och gå till postlådan, för papperna från vårdcentralen (intyget till färdtjänst) kom i går, och R kopierade dem åt mig i dag men glömde posta det. Passade på att införskaffa lite choklad när jag ändå var ute, och det var nog det smartaste jag gjorde på hela dagen i går. Men det var jobbigt att anstränga sig! I dag känns det i alla fall mycket bättre, ingen feber eller muskelvärk utöver den vanliga. Bara lite snor, men det är inget som stör.

Därför tänker jag inte missa dagens läkarbesök, det har jag inte råd med. Eller min kropp, rättare sagt. Den behöver lite kärlek och omsorg! Det blir en lång, varm dusch, en stor balja kaffe, en näve piller och lite concealer för att dölja de värsta pandaliknande ögonen. Förra veckan när jag var i området glömde jag de ärenden jag hade, och om jag känner mig själv rätt lär jag göra det nu också.

Panda. Min stackars kropp gör att jag ser ut som en panda i ansiktet.

Utöver det tänker jag inte göra så mycket mer alls i dag. Har inte så mycket inspiration efter tre dagar instängd hemma, sjuk, så det ska bli skönt att se lite annat också. Jag vill träna, kanske ska prova med några lätta vikter i kväll, utan att få upp flåset. Jävla kropp, blir så sjukt stel och öm när jag inte gör något! Men en sak i taget – nu kaffe. Har sovit länge.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/kropp-och-inspiration/

2 kommentarer

    • Crazyliciousmars 10, 2013 kl. 15:50
    • Svara

    Oh, jag ser att du har EDS. Själv har jag fibromyalgi och vad jag har förstått skall de vara ganska snarlika smärtmässigt (många med EDS som får fibrodiagnos innan de träffar rätt läkare, typ). Hoppas att du inte mår allt för dåligt iaf och att du kan njuta lite av den stundande våren som kommer nu 🙂

    1. Tack! Ja, det går lite upp och ner beroende på vad jag gör, men det sitter i alla fall på specifika ställen i stället för bara generell smärta lite här och var. 🙂 Inväntar våren med stor längtan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.