Nytta och vila

Det kändes konstigt att jobba i går. Jag vet inte om jag någonsin har jobbat en fredag eftermiddag, i så fall var det bra länge sedan. Ungefär två år… Men det var skönt, för det var oerhört lugnt, och det var nästan ingenting att göra sista timmen. Dessutom kändes det bra att kunna komma in och byta bort en av mina sjukdagar mot att göra lite nytta. Någon skillnad i plånboken blir det ju knappt, men jag blir lite gladare. Och de också.

Pengar, sedlar. Gör lite nytta på jobbet

Visst, helgen blev kortare, men jag har ändå ingenting planerat. Göra lite nytta hemma kanske, och vila ryggen. R måste städa, jag kan peka och titta på. Den vill helst inte röra på sig, och jag vill inte vara ute och frysa. Har inte sovit så bra heller, och det gör definitivt inte saken bättre. Kanske ska baka något? I går kväll åt vi så sjukt mycket mat, att vi inte orkade göra något mer efter det. Jag var trött efter jobbet, så jag hade inte planerat något, men jag hade inte heller planerat att hamna i matkoma. Mer om det sen, nu måste jag ägna mig åt någon sorts frukosterande. Man är ju alltid som hungrigast dagen efter man har ätit mycket…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/nytta-och-vila/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.