Shopping och kyla

I dag ska jag åka och shoppa lite med syrran. Hon hade akut behov och vilja av shopping, efter att hennes dotter hade frågat henne om hon hade samma kläder på sig hela tiden, hahaha! Jag har inga planer, så jag hänger gärna med en sväng. Skulle behöva ett par snygga skjortor ändå, så det ska jag kolla efter. Och någon bra vardagsklänning, om det finns med långa ärmar.

Vi åker till en inomhusgalleria, så man slipper vara ute och frysa. Ingen snö, inget grus, inte lika mycket trängsel, och många bänkar att sitta på. Bra. Dessutom ligger alla butiker nära varandra, så jag slipper gå så mycket – ännu bättre. Och jag kan åka taxi ända fram. Finns det dessutom någon sorts mat eller fika att mula in i truten så är jag helnöjd.

Det är inte alls särskilt skönt ute, förutom när solen lyser. Det är svinkallt på nätterna, och ska vara det hela nästa vecka. Femton minusgrader, inte riktigt vad jag tycker är okej framåt mitten av mars. Eller ja, det är aldrig okej med femton minus. Det kommer säkert att närma sig april innan det slutar vara en jävla massa minusgrader hela tiden, och jag längtar verkligen. Verkligen! Men nu – frukost och shopping. Inomhus.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/shopping-och-kyla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.