Sömn och fika

Jag har vaknat oroväckande tidigt på morgnarna den här veckan de dagar jag har varit ledig, långt före klockan har ringt. Jag behöver mycket sömn, och är alltid trött ändå, så det är konstigt. Det händer ju nästan aldrig, kanske för att våren är på G?

Sov riktigt bra i natt i alla fall, och är fortfarande mjuk och rörlig i kroppen. Visserligen gör det ont efter behandlingen i går, men det är så mycket bättre än utan behandling alls. Och så har jag ju min fantastiska säng, förstås.

I dag ska jag åka och hälsa på farmor tillsammans med syrran och hennes dotter. Det blir mysigt, för vi hann inte prata så mycket sist vi sågs på kusinbarnens kalas. Kan tänka att det blir en massa gott fika också. Med lite tur räcker orken till något mer också, senare i kväll.

Har planer med bästa E och M, lite mat behöver man ju alltid stoppa i sig. R är inte alls lika hängig, så han följer nog med också. Viljan är ibland lite större än orken… Vi får se. Det enda som är säkert är att vi inte ska se någon jäkla melodifestival. Trevlig helg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/03/somn-och-fika/

2 kommentarer

    • jessicamars 2, 2013 kl. 09:36
    • Svara

    Låter trevligt med lite fika =) hoppas du får en bra dag. kram

    1. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.