Björn i swimmingpool

Jag har en online-vän, Scott Wright, som bor i USA. Han har en swimmingpool på tomten, och ibland får han lite oväntade gäster som kommer och tar sig ett dopp. Kolla in den här videon han spelade in från fönstret!

Hahaha! Björnen ser verkligen ut som om den njuter av att ligga där, i jacuzzidelen av poolen! Den beter sig ungefär som jag skulle göra, luta mig tillbaka, vila huvudet mot något, och njuta av ett skönt dopp. Jag älskar att bada, och älskar att simma, så jag skulle verkligen vilja ha en swimmingpool. Det är perfekt träning, och skön avslappning för en öm kropp. Tyvärr är det så himla dyrt att gå och simma ett par gånger i veckan i ett badhus här, så det är inte ens ett alternativ. Får passa på att bada så mycket det bara går på lantstället, när vi är där i stället.

Det går att bada bara 50 meter från huset, men det är väldigt långgrunt och ingen fin sandstrand. Det gör inget, för det går ju att båda slappa i vattnet och simma ändå, men i sommar kanske det blir skralt med badandet till att börja med. Operationssåret på ryggen måste ju hinna få läka helt och hållet först, så det är nog juli innan jag får hoppa i sjön.

Det finns i alla fall inga björnar där jag badar men väl sälar och havsörnar. Jag skulle nog inte våga hänga så mycket vid min swimmingpool om jag bodde där Scott bor, för den där björnen brukar komma dit ganska ofta! Bada lite, hänga lite, ta med flickvännen till poolen – precis som vilken snubbe som helst. Eller ja, man kan ju alltid vinterbada…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/bjorn-i-swimmingpool/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.