Fest och hummer

Hade en skitrolig kväll i går! Det var min sista kväll på stan på många veckor framöver. Nästa helg fyller jag faktiskt år (27 igen?), så då kommer några släktingar på besök. Jag hade ju stor fest förra året, och det var helt fantastiskt, men jag orkar inte ordna någonting alls i år. Det händer med andra ord ingenting på kvällen, om ingen kommer hit medan jag sitter i soffan som en död sill. Helgen därefter har jag ju sakta men säkert avslutat all medicinering inför operationen, så då lär jag inte ta mig ut eller ens upp alls.

Hur som helst, i går var det ju tänkt att vi skulle fira av bästa E, som flyttar snart, med en liten fest. Han fick tyvärr förhinder och var tvungen att resa genom halva Sverige i stället för att hämta lite saker. Han har, enligt egen utsago, en kasse prylar i varje hamn. Jag tänkte i alla fall inte hindras av det, utan tog med mig bästa M och älskaren R ut. Vi gick och käkade på ett ställe i Gamla stan, och vi var lite rädda att det skulle vara en turistfälla, men jävlar vad fel jag hade.

Maten var sjukt god! Blev dessutom bjuden, så jag passade på att ta det som såg godast ut: laxfilé och en halv hummer. Dregel. En masse. Det var så jäkla gott, så jag satt och var lycklig länge. Bästa M hade en fantastisk present till mig också, som helt löser ett problem jag har framöver. Jag blev så glad att jag fällde en liten tår, och titta vilket fint kort jag fick!

Kort med ugglor. Fick en present av bästa vännen när vi hade en liten fest!

Jag tror att det är det sötaste kortet jag någonsin har fått! Efter fantastisk mat gick vi och tog varsin drink på Glas 19, även det i Gamla stan. Riktigt bra ställe, men definitivt inget för de som vill ha en stor stark, eller en vodka med red bull. Man kunde sitta och prata, dricka lite gott vin, och det var supermysigt. Kom hem framåt midnatt, så det blev inte den helkväll vi först hade tänkt. Men det blev den bästa kvällen jag har haft på länge, och förmodligen den bästa jag kommer ha på ett par månader framöver. Lite fest och lite hummer, hur kan det bli fel?!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/fest-och-hummer/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: