iPhone-skal och kampanjkod på Itsajten

Nästan alla har ju någon sorts skydd eller iPhone-skal till sin telefon nu för tiden. Inte bara är det ett bra sätt att skydda den mot repor och stötar, den kan ju bli mycket snyggare och personligare också. Älskaren R har ett tjock stötsäkert skal som gör telefonen dubbelt så tjock och hälften så snygg, men han behöver det när han ägnar sig åt hojåkning och sådant.

Jag har bara ett enkelt svart skal, men jag har funderat på att skaffa ett som är lite roligare. Det finns massor av Iphone-skal på Itsajten, jag tror faktiskt aldrig att jag har sett ett så stort utbud någon annanstans! Det finns nästan 400 olika varianter att välja på, allt från enkla enfärgade till mängder av olika mönster, sådana med rosetter och strass, och så en hel del roliga sorters iPhone-skal också.

Dessutom var alla iPhone-skal jag tittade på väldigt billiga – de billigaste kostade bara 9 kronor! Kollade upp Itsajten på Prisjakt, och de hade fått nästan högsta betyg. De har självklart inte bara saker till telefoner, utan även datorutrustning, prylar för ljud, bild, foto och spel.

Just nu och en månad framöver (till och med den 10 maj) får du fri frakt på Itsajten.se vid order över 200:-, om du anger kampanjkoden ”Klara” i kassan, så passa på!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/iphone-skal-och-kampanjkod-pa-itsajten/

2 kommentarer

    • Jilinaapril 10, 2013 kl. 21:39
    • Svara

    Iphoneskal är väldigt billiga har jag sett 🙂 Det är bra, för jag har så svårt att bestämma mig 😛

    1. Ja, hur billiga som helst, och slipper man betala för frakten blir det många för en liten penning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.