Tankar om sjukhuset och jobb

På väg mot jobbet. Gjorde inte ett skit när jag kommit hem i går, för jag var helt slut. Blev påspringen av en kärring med rullväska och alldeles för höga klackar på väg ut från sjukhuset, så jag fick sitta kvar en timme och överväga att gå tillbaka in, innan jag åkte hem. Jävla idiot, hur svårt kan det vara att se sig för? Folk borde behöva körkort för bagage, eller till och med för små handväskor. En del människor vänder sig om på tunnelbanan med en skitstor ryggsäck, och tror att det inte står någon där. Det står alltid någon där, vad fan tänker de med? Ja, jag blir sur.

Handväska från Åhléns

Nu ska jag i alla fall till jobbet. Tisdag, torsdag och fredag den här veckan. Eftersom jag behövde vara ledig i går bytte jag mot att jobba på fredag i stället. Då kanske vi går ut och käkar också, för på måndag är min sista dag. Det brukar alltid vara som mest att göra på måndagar, och jag kommer förmodligen att vara ganska disträ. På tisdag morgon 06.30 ska jag vara på plats på sjukhuset för operation, så om jag känner mig själv rätt får jag kanske inte så mycket gjort framåt eftermiddagen när det lugnar ner sig.

I morgon när jag är ledig har jag tid för behandling hos läkaren, för första gången på tre veckor. Det ska bli så sjukt skönt, hela kroppen skriker efter lite lindring en kort stund. De sa i går på inskrivningen på sjukhuset att eftersom jag är mycket mer smärtpåverkad (av flera olika saker i så många år) än de flesta som gör en ryggoperation, kommer de att sätta in mycket kraftigare smärtlindring än vanligt efteråt. Morfinpump och smärtstillande i dropp, visserligen med hallucinationer som biverkningar, men det ska bli så sjukt skönt. Tänk om jag får vara helt smärtfri i några minuter!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/04/tankar-om-sjukhuset-och-jobb/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianaapril 16, 2013 kl. 10:43
  • Svara

  Skönt att du slipper ketoganet . Jag fick jävliga hallisar av det 🙁

  Du är en vardagshjältinna Klara . Visserligen så har jag säkert bara en bråkdel av dina smärtor men jag vet hur tärande det är att aldrig vara smärtfri . Jag tycker att vi är ganska ognälliga både du och jag .
  Kram

  1. Men åhh, tack! Vi gnäller bara en bråkdel av vad många andra gör, i alla fall! Kram fina du!

  • Malinapril 16, 2013 kl. 20:20
  • Svara

  Ja, usch för Ketogan. Fick också hysteriska hallisar av det. Brr.

  Heja dig, Klara! Heja heja!

  1. Heja dig också, Malin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.