Cykling och frågor

I dag har jag inte gjort många knop alls. Vaknade i och för sig ganska tidigt, och jag gick upp på en gång, men sedan hände det inte mycket. Drack kaffe, läste nyheterna, skrev lite, kollade vädret… Sen var det tvärstopp och jag var både trött och uttråkad. Men jag tänker inte gå åka någonstans i onödan den här veckan (förutom mina dagliga promenader i området), om inte mitt eventuella färdtjänstkort kommer. Undrar om jag inte ska ringa någon ansvarig för såna frågor snart, för det har dröjt väldigt länge nu.

Det är för jobbigt, jag måste vila. R är borta största delen av dagarna, för han har mycket på jobbet nu. När han kommer hem är det dags för middag och sen är det nästan läggdags, plus att han springer, gymmar och har en massa cyklar och fordon att fixa med. Skrev ett mail med en massa frågor till sjukgymnasten jag gick till förut (jag slutade ju i höstas, efter att vi kommit fram till att de inte kan göra mer för mig, och jag ändå sköter min träning själv), angående vad jag får och inte får göra, för jag vill så himla gärna följa med ut och cykla!

Mountainbike cykel. Frågor kring träningNu menar jag inte det jag helst av allt vill göra – köra rakt genom skogen på kullar och i gropar – utan bara cykla på en hyfsat platt gata och njuta lite av fartvinden. Som jag gjorde ett par dagar innan operationen, det var helt underbart. Frågade lite gym-relaterade frågor också, för jag vill följa med. Jag vill göra något. Jag vet inte hur länge restriktionerna gäller (inte böja eller vrida mig, och inte lyfta mer än 5 kilo fördelat på båda händerna). Jag vet bara att hjärnan inte mår bra av att kroppen är så stilla.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/cykling-och-fragor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.