Färdtjänst och mousetrapper

I går var en fin dag! Försökte sitta i solen en stund, men det blåste för kallt för att jag skulle orka med någon längre stund. Gick en promenad i stället och störde mig som fasen på att ingen annan verkar frysa. Och nu på förmiddagen blir det ännu större äventyr – jag måste åka till stan.

Jag har, efter åtta månader (no joke) hittat en begagnad Mousetrapper Advance som inte är svindyr. På Blocket. Ska träffa karln som säljer den på Centralen, och han verkar reko. Har ett datorföretag, och ville att jag ska ta med en laptop så att jag kan prova den först. Ska bli. Ska jag åka med färdtjänst? Nej.

Tar med kryckorna, för jag är så illa tvungen att ta tunnelbanan in. Tror ni att mitt kort för färdtjänst har kommit ännu? Nej, självklart inte. För i helvete, tack kära läkare som sa att det var gott om tid. Som tur är så är det inte rusningstrafik, och jag slipper byten och långa promenader, men det känns ändå inte ett dugg okej. En del människor kolhydratladdar, jag Dolcontin-laddar.

Antar att resten av dagen när (eller om) jag kommer hem igen blir väldigt lugn och förmodligen i någon slags ryggläge. Har saker att göra och ställen att åka till varje dag resten av veckan (helgen är osäker), och det är bara på torsdag jag får skjuts eftersom det är röd dag och R är ledig då.

Stygnen tags bort i morgon. Läkarbesök för behandling på fredag. Hej och hå, vad upptagen jag blev helt plötsligt. Har bott i min rygglägesbubbla ett tag, så det känns både konstigt, men framförallt läskigt, att åka någonstans själv, särskilt när jag måste göra det utan färdtjänst och fortfarande är nyopererad. Hoppas att kortet kommer i dag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/fardtjanst-och-mousetrapper/

2 kommentarer

    • Farsanmaj 7, 2013 kl. 16:40
    • Svara

    Vad gör man med en ”Mousetrapper Advance”?

    1. Man har den i stället för en mus (det gör ont i axeln och armen av vanliga möss). En ergonomisk platta man har framför tangentbordet med handledsstöd, och ett område med lite knappar och rullande pekdon man styr med handen. Som på en laptop, men en miljard gånger bättre. Bild på hur det blev kommer i kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.