Fika och idiot vid övergångsställe

Som sagt, i går efter behandlingen på Pinto & Co i går träffade jag bästa M för att ta en fika och snacka lite. Jag hade sagt till honom när vi pratade innan att jag kanske inte skulle orka mer än en fika, men jag hade fel! Jag var, trots tröttheten, på väldigt gott humör. Vi träffades på Östermalmstorg, och vi gick sakta runt på stan. Han var sköld mot irriterande skolungdomar som inte ser sig för (varför var de inte i skolan?) och andra idioter, men vi lyckades ta oss fram någorlunda. Eftersom jag hade sällskap gick det oändligt mycket bättre att röra mig. Han var både stöd och människoskyfflare när det behövdes. Vi njöt av vädret och utförde lite ärenden. Såg den här figuren i teglet vid Kungstornet, och M tyckte att det vore en karriär för mig, eftersom ryggen ändå är trasig! Tegelbärare!

Figur i teglet på Kungsgatan vid Kungstornet. Tegelbärare. Fika och idiot vid övergångsställe

Ja, varför inte? Jag får ju inte lyfta, inte vrida och inte böja, men det finns säkert myndigheter som skulle tycka att det vore ett alldeles utmärkt yrke för mig i alla fall, hahaha! Avnjöt en fika på Kungsgatan innan vi gjorde våra ärenden – mitt främsta var att prova tangentbord. Kan ju knappt skriva på det som följde med datorn, utan att få så ont att jag inte kan använda handen. Hittade inget ergonomiskt på Elgiganten. På Siba var alla förpackade, och de hade inga man kunde provknappa på. Lite billigare, lite sämre.

Så vi sniglade oss fram till Gallerian i stället, och råkade ut för en sak vid ett övergångsställe. Jag gick långsamt hela tiden, ingen variation. Inte så långsamt att jag väcker uppmärksamhet, utan ungefär gammal tant-långsamt. Hur som helst, en bil stannade för att släppa över oss, och när det var två decimeter kvar till trottoaren på andra sidan, då tutade kärringen i bilen. Vafan? Sväng runt då, det fanns gott om plats! Tror ni att jag går så här bara för att det är roligt, eller? Jävla idiot. Att vara ung och snyggt klädd är inte likställt med att vara snabb. M blev upprörd på riktigt, jag ville mest sparka på hennes dyra bil.

Stannade för en till fika när jag inte orkade gå mer, men till slut hittade jag ett tangentbord på Media Markt. De hade verkligen ingen ordning på hyllorna, och av de 10 jag kollade på så var flera felskyltade eller saknade helt information. Uuuuselt. Trots många (och ganska långa) pauser, skyfflade vi ändå runt i nästan fyra timmar – nytt rekord! Jag är på väg tillbaka. Inte nödvändigtvis i bättre form än innan operationen, men det går åt rätt håll.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/fika-och-idiot-vid-overgangsstalle/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmaj 11, 2013 kl. 12:34
  • Svara

  Du skulle ha memorerat bilnumret och lagt ut här! 🙁 Verkligen elakt gjort av bilföraren!

  1. Det hade jag faktiskt inte en tanke på, men det var en bra idé! Ville mest sparka på bilen och gå ännu långsammare! 🙂 Eller vända!

  • Tofflanmaj 11, 2013 kl. 13:02
  • Svara

  Där var du igen. Nu ska vi se… Räkna vet du är INTE min grej.

  1. Det vet jag!

  • Tofflanmaj 11, 2013 kl. 13:03
  • Svara

  Ha ha, jag räknade rätt! Det HÄR var ju bra träning för mig (du får rensa mina kommentarer!)
  Ehhhh… tänker …. fem plus…

  1. De ska stå kvar för alltid! 😀

  • Tofflanmaj 11, 2013 kl. 13:04
  • Svara

  Jaaa! Jag är bäst! En sista test av mina mattekunskaper bara, så jag får känna mig lite mindre dyskalkisk en stund… NOLL! Det blir en NOLLA! (Som jag…)

  1. Du är ingen nolla!

  • Tofflanmaj 11, 2013 kl. 13:04
  • Svara

  Så. Nu ska jag sluta. En till bara.

  1. :mrgreen: Jag har ställt in det så att jag slipper räkna varje gång!

    • Tofflanmaj 11, 2013 kl. 20:07
    • Svara

    Det går att fuska alltså???

    1. För registrerade användare är allt möjligt! :mrgreen: Ska ändra till svåraste sortens ekvation någon dag enbart för att retas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.