Goat edition

Jag har helt missat en kul grej, ett Youtube-fenomen som innebär parodier på kända hits i kombination med fula getter som bräker. Låtarna är helt enkelt i ”Goat Edition”. Jag garvade som fasen åt några av dem, och här får ni ett litet smakprov.

Hahaha, i vissa fall är det faktiskt likt! Det här var alltså lightvarianten av Bon Jovi med ”Living on a prayer”, men den finns även med nästan uteslutande getter! Kolla även in Whitney Houstons variant av ”I will always love you” – jag garvade nästan så att tårarna sprutade! När man tänker efter finns det ju faktiskt massor av klassiker som kanske till och med skulle bli bättre med getter. Vilken låt skulle du vilja se i goat edition?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/goat-edition/

2 kommentarer

    • Tofflanmaj 8, 2013 kl. 18:15
    • Svara

    Va? Till och med jag har bloggat om detta – för länge sen. Jag hade ”I will always love you” i getversion! 😆

    1. Hahaha! Det har jag också missat! Jäklar vad efter jag är! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.