Inflammerade leder och bättring

Fick glädjande nyheter av den fantastiska behandlande läkaren i dag! Han gjorde en neurologisk undersökning, och det visade sig att smärtan som strålar ut i benet, som är kvar och i stort sett oförändrad, beror på lederna. Jag har inflammerade leder som sitter ihop med ryggkotorna, och de påverkar nerverna. Han trodde att det hade med EDS att göra, och det låter ju rimligt.

Själva disken verkar inte trycka på nerven, och han såg en tydlig förändring till det bättre sedan sist, för tio dagar sedan. Bra! Vi gick igenom vilka diskar som påverkar vilka områden i benen, och hur känselbortfallen hör ihop med ryggen. Väldigt intressant.

Ryggrad, neutral. Inflammerade leder.

Han gjorde en ganska hemsk behandling i dag, men trycket i ryggraden lättade lite. Inflammerade leder alltså – någon form av normaltillstånd för mig. Han tyckte att jag skulle rådfråga sjukhuset om jag fick börja äta antiinflammatoriska tabletter (Orudis) igen, för att vara på den säkra sidan. Så det blir väl morgondagens lilla projekt.

Är installerad på lantstället nu, och tänker tillbringa kvällen med R och katterna. Helt sjukt vad mycket jag har hunnit sakna dem bara på ett par dagar! Blev bjuden på middag av ”svärisarna”, det var oerhört skönt att slippa laga mat efter dagens enorma pärs med både fika, behandling och resa. Puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/inflammerade-leder-och-battring/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.