The bird is the word

Hahaha, var det någon som såg ”Family Guy” i går kväll? Skrattade så att jag höll på att kikna! Det hör nämligen sådana lyxuösa saker som en TV till fastigheten här, och med den TV6, där ”Family Guy” sänds. Ett av mina absoluta favoritprogram, som jag bara kan se när jag är här! Hur som helst, det här var ett avsnitt jag inte hade sett, och hela avsnittet cirkulerade kring en 60-talsdänga, en låt av The Trashmen – ”Surfin’ Bird” eller ”The bird is the word”.

 

Hahaha! Avsnittet börjar med att han hör låten på en restaurang, blir tokig och dansar så där i ett par minuter. Sen försöker han få tag på skivan och träffar Jesus i en skivbutik. Och så vidare, men jag tänker inte beskriva hela handlingen – det räcker egentligen att se på videoklippet så förstår man i stort sett hur hela avsnittet är. Familjen blir tokig, Stewie snor skivan, Jesus uträttar under, och så vidare. Haha, jag älskar inledningen, när han sitter och försöker leda in samtalet till låten, det är helt briljant! ”There seems to be an absense of a certain ornitological spieces…

Så sedan i går kväll har jag också haft ”The bird is the word” på hjärnan, och går och nynnar på den lite titt som tätt. Inte särskilt populärt hos R, han är redan less på den. Men om man gillar låten och inte vill trycka på play om och om igen, så finns det en version som är 10 (!) timmar lång! Haha, det måste vara någon har verkligen har insett möjligheterna till hjärntvätt och tortyr som den här låten medför, som har knåpat ihop den! Äh, lyssna och njut helt enkelt. Låten är bara knappt tre minuter lång, och originalet hittar ni här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/the-bird-is-the-word/

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Pettermaj 28, 2013 kl. 21:41
  • Svara

  Den där skojar jag och några polare om. Family Guy är en av mina favoriter och totalt skruvat. Det underlättar om man kan sin filmhistoria då det ofta är diverse kopplingar mellan filmer, skådisar och annat trivialt.

  Gillar även The Simpsons där det drivs en hel del med USA och relationerna till omvärlden.

  Medan vi här hemma i Sverige tassar försiktigt runt känsliga ämnen drivs det hej vilt med judar, muslimer och Hitler i Family Guy. I dagens avsnitt av The Simpsons fick vi veta att Montgomery Burns mellan namn är Schicklgruber. En viss berömd ledare i Tyskland hade en fader som hette detta innan han bytte efternamn. Hahaha……

  Jag gillar sådan humor. MYCKET……… The word is the bird.

  1. Ja, är man inte hyfsat allmänbildad och hänger med lite i världen missar man ju det mesta av det som är roligt! Riktigt bra serie, synd att folk i allmänhet undviker känsliga ämnen! Ett av mina favoritavsnitt är när Stewie och Brian är inlåsta i ett bankvalv, hahaha! :mrgreen:

  • Tatianamaj 29, 2013 kl. 08:42
  • Svara

  Den är verkligen sjukt rolig !

  1. Ja, jag fnissar så fort jag tänker på det! 😀

  • Family Guy -juli 16, 2014 kl. 09:30

  […] annat jävligt roligt avsnitt av ”Family Guy” är med låten ”The bird is the word”. Eller ja, avsnittet i sig är väl inte fantastiskt, men de delar som handlar om låten är […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.