Utmaning och fest

Gårdagen blev lång, men rolig! Hängde hos syrran hela dagen, medan älskaren R plockade och grejade i föräldrarnas hus. Jag fick tånaglarna målade (tack, det är en för stor utmaning för mig!), lunch och fika, och bara hängde. Skönt. Gjorde mig i ordning framåt eftermiddagen, drog på finstassen från Kina, ett par lager smink och ett par sorters smärtstillande. Sen kom R dit och vi åkte tillsammans till bästa Ms födelsedagsfest.

Det började med lite mingel och mat, och så utmaning i tre grenar. Vi blev uppdelade i tio lag, och jag och R hamnade i samma, tillsammans med en kusin och faster till M. Det var frågesport med ganska kluriga frågor, precisionskastning med kastspö (som man fiskar med) med metalltyngd, och så skytte med luftgevär. Jag sköt betydligt bättre än R (vilket jag nästan alltid gör), men ingen i laget fick en enda poäng med kastspö.

Arga Klara skjuter med luftgevär. Fest för bästa M med utmaningar! Svart och röd kinesisk klänning.

Vi var i toppen med frågesporten, men i kombination med dåliga fysiska prestationer från vissa lagmedlemmar (host, harkel) så ledde det bara till en fjärdeplats totalt. Vilken skam! Nej, skämt åsido, vem vet inte att att Sverige signalspanade (åt vad som skulle bli Nato) och Sovjetunionen sköt ner en svensk DC3 full med amerikansk spaningsutrustning år 1952, eller att Padjelanta är en nationalpark i Sverige, och dessutom vår största? Nej, jag tänkte väl det. General ignorance.

Hade, förutom förlusten, oerhört trevligt med bästa vännerna och nya bekantskaper. På väg hem, ganska tidigt, släppte jag fasaden och blev sur och trött som ett as. Hela dagen var en utmaning, och jag hade så ont på slutet. Väl hemma somnade jag utan att ens hinna krama om katterna och göra någon sorts plan för i dag, för det händer tydligen saker nu också. Hemmavid. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/utmaning-och-fest/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Pettermaj 19, 2013 kl. 11:40
  • Svara

  Kanske inte heller att ryssarna även besköt räddningsplanet, en Catalina som fick nödlanda, när det letade efter DC3:an? NATO fanns för övrigt 1952 då det bildades 1949. 😀

  Kalla mig gärna fördomsfull men ryssar ska hållas på en armlängds avstånd. De är fortfarande livsfarliga.

  Kvällen var med andra ord mycket lyckad?

  1. Precis, det hör väl till allmänbildningen? 🙂 Att jag hade fel på det där med Nato däremot stör mig lite! Mycket lyckad kväll, men det får inte ske för ofta :-p

  • Malinmaj 19, 2013 kl. 14:36
  • Svara

  Jag känner igen det där. Samma här. Kram.

  1. Man gör så gott man kan! Kram!

  • Mohamaj 31, 2020 kl. 14:55
  • Svara

  Hej! Det är jätte snagg ! Dagen tänka mer framtiden zxxxx

  Mvh’ Moha

 1. Tack Moha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.