Dålig sömn och varmt!

I natt blev det riktigt dålig sömn. Hoppade över både en del smärtstillande och insomningstablett i går, eftersom vi delade på en flarra rödtjut till middagen. Somnade någon gång runt ett-snåret i natt, gick upp första gången vid fem, andra vid halvsju, och slutligen upp för gott strax innan åtta. Jag låg snett, för katterna ville vara under täcket, och så lyckades jag inte få till rätt vinkel på sängen. En lätt touch av huvudvärk i kombination med två snarkande, kokheta grabbar i sängen var ingen höjdare.

Så i dag har jag varit trött, tröttare och tröttast, hoppas att jag däckar snabbt i kväll och slipper dålig sömn. Det har varit vindstilla och 25 grader i skuggan i dag, så jag har ändå försökt mig på att göra en hel massa saker ute – jag borde rimligtvis somna som en stock. Har klippt sönder lite ris på komposthögen och planterat några gula lökar i en blomlåda. Inte för att jag tror att det kommer upp mer än möjligtvis en av tjugo, men det var inte särskilt jobbigt att göra, och det fanns några över som redan hade börjat gro i påsen.

En lök som gror

Det var ingen som ville följa med mig och bada, så i övrigt har jag mest bara suttit och kollat när älskaren R har fnattat runt, rensat ogräs och pysslat med både det ena och det andra. Inte en särskilt spännande dag, mest bara lång och väldigt varm. Nu har vi nyss avslutat ett riktigt fredagsmys à la Svensson med att käka tortillas, och sen blir det nog bokläsning, promenad eller kanske ett parti Boccia (för övrigt en av Sveriges största handikappidrotter som även ingår i Paralympics – lägligt va?) eller varför inte Monopol! Vad gör du i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/dalig-somn-och-varmt/

2 kommentarer

  • Tofflanjuni 8, 2013 kl. 09:39
  • Svara

  Jag har herrbesök hela helgen. Igår på fredagen gnagde vi på kycklingspett. Det blev ganska mycket datorspelande också för vissa, medan andra då passade på att skriva en artikel till Uppsalanyheter.se Idag tog vi lite sovmorgon, men efter frukost ska vi åka och kolla om de säljer nåt kul på loppisen på Vaksala torg. Sen vet jag inte vad som väntar.
  Oj, det här blev visst ett helt inlägg, nästan… Sorry!..
  100 + 350 = 450

  1. Åhh det låter mysigt! Loppis är nästan alltid kul, särskilt roligt är det att skratta åt allt mög folk har hemma! 🙂 Hoppas att ni får en mysig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.