Djur och svassande

Vilken dag! Den började med att R sa att ett 4 centimeter lång bestialiskt djur, en skalbagge hade ramlat ner från taket i sovrummet, och ner i sängen. Behöver inga fler gosedjur, så jag gick upp… Vid frukostbordet kom min fina svarta katt hem, efter att ha varit ute på rövarstråt sedan i tisdags. Han får alltid för sig en massa dumma saker när jag är borta, men så fort jag kommer tillbaka blir allt som vanligt. Knäppkatt. Min andra, den söta grå, fyller år i dag. Gammal gubbe, 9 år.

Söt grå katt, min grå luddskalle ler. Roliga bilder på djur

Sen gick vi ut. Jag lade jag mig i solen på min baden-baden, och stoppade favoritmusiken i öronen. Efter en stund vaknade jag till av att en hund som ser helt galen ut slickade på mig – och det var inte svärisarnas hund! Det var en av grannarnas, som brukar smita över staketet för att leka. Jag blev livrädd, ryckte till och utbrast ett litet pip, och han blev självklart också rädd! Efter att vi båda samlat oss i en sekund kramades vi lite, och sen var det lekdags. 9 gånger av 10 vaknar jag av att en hund slickar på mig när jag ligger i solen. Djur verkar gilla solkräm. Eller mig.

Sen blev det bad – och det är minsann värt ett helt eget inlägg senare! R har sprungit runt som ett skållat troll och tvättat mattor, tvättat bilar och städat inne. Jag har bara svassat runt och njutit av en underbar sommardag, och lekt med alla djur! Nu på kvällen rökte svärisarna en bit fläskfilé, och så delade vi på ett kilo räkor. Alltså, jag åt flest, och de delade på resten. Räkor är så sjuuukt gott, jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Fin dag, vill ha många, många fler som den här!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/djur-och-svassande/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.