Förvaring i nytt skåp

Kära älskaren R ägnade en timme häromdagen på att sätta upp ett ”nytt” skåp i badrummet på lantstället, efter visst tjat från min sida. Jag gillar inte att tjata, men det här har varit på gång i flera månader, och han hade faktiskt ingenting superviktigt att göra. Skåpet kom från min faster, som hade två stycken hon inte använde längre, men som vi gärna tog över. Förvaring på alla sätt är bra här!

Vi hjälptes åt litegrann, och till slut fick vi upp ett stort skåp med plats för mycket förvaring i badrummet. När skåpet satt på plats gick R och hämtade skåpdörren, och jag gick ut i vardagsrummet och pysslade med något medan han satte fast den. Sen ropade han att han var klar med allt, och jag skulle börja fylla det med alla prylar som skulle in. Men jag började gapskratta när jag kom in i badrummet. Kolla, hahahaha!

Förvaring, vitt badrumsskåp från Marbodal. Med dörren upp-och-ned!
Frågade honom om dörren verkligen skulle vara åt det hållet, och han hade inte ens reflekterat över att det såg konstigt ut. Hahaha, den är ju upp och ner! Dessutom sitter skåpet ganska högt upp. Alla är ju som bekant inte närmare 1,90 och tycker att det är en okej höjd för ett handtag på ett skåp.

Felet bestod ju helt enkelt i att han hade tagit dörren till det andra skåpet och satt fast på det här – och på den satt handtaget på motsatt håll. Enkelt att lösa, och jag har skrattat åt det flera gånger sedan dess. Han är superteknisk, händig som få och kan lösa de flesta praktiska problem, men sånt här ser han inte alltid…! Nu sitter i alla fall dörren som den ska, med handtaget nere till höger i stället. Och jag fick lite förvaring för handdukar och sånt – hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/forvaring-i-nytt-skap/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Pia Lindelljuni 10, 2013 kl. 15:02
  • Svara

  Hehe, kärlek! Är man, som jag, blott 158 cm över havet, så uppstår liknande problem härhemma. Min kärleksfulla och händiga sambo, med ståtliga 187 cm dito, så är är det inte heller helt enkelt att alltid ”följa” uppfinningarnas bruksanvisning….

  1. Hahaha, det är lustigt hur en del saker går dem helt obemärkt förbi! När man förklarar vad problemet är så inser de att något är tokigt, men det är inget de hade kommit på själva! Bruksanvisningar brukar hamna i soporna innan de öppnas. 🙂

  • Respelionjuni 10, 2013 kl. 16:59
  • Svara

  Här hade vi ju förväntat oss en brödkavel i skallen eller likande. Och du skall vara Arga Klara…

  1. Så länge det går att fixa och jag får mig ett gott skratt, ligger brödkaveln kvar i kökslådan. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.