Grill och tvätt

Det var kallt i går! På morgonen var det bara 13 grader, och även om solen kom fram och värmde lite sen, så blåste det iskalla vindar. Försökte vara ute lite ändå, men det blev för kallt. Hade ingen aning om att det var fredag, så jag tog fram massor med mat för att fixa matlåda till älskaren R och lunch till mig i morgon, men det behövs ju inte. Så fem stora kycklingbröst hamnade på svärföräldrarnas grill, och vi delade en flaska vin. Blev full. Ja, det är en väldigt stor grill. Stora bröst också!

Grill med kycklingbröst, grillad kyckling. Stora bröst!

Vad gjorde jag hela dagen egentligen? Jobbade med bloggen, sånt som inte syns. Det är ett evighetsjobb som aldrig blir färdigt, på gott och ont. Perfekt att ha något vettigt att göra (för jag lär mig saker vartefter jag får för mig att göra dem), men en del saker är jävligt frustrerande, särskilt när det jag försöker programmera inte funkar och jag inte förstår varför. Nåja, så länge inget pajar helt är det väl ingen större fara.

Läste en massa, betalade räkningar och sorterade tvätt. R hade kört två maskiner, men konstigt nog tillhörde bara en omaka strumpa och tre par trosor mig. Resten av det jag behövde tvättat ”fick inte plats”, eller nåt. Mycket mystiskt, för säkert 10 av hans tröjor, ett par skjortor och byxor, och ganska många av hans strumpor blev tvättade. Så blir det ibland när man inte orkar tvätta själv…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/grill-och-tvatt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Respelionjuni 29, 2013 kl. 14:27
  • Svara

  Lite tråkigt det där när man engagerar sig i något som tar en stor del av tiden, men där resultatet till stor del är osynligt. För en utomstående verkar det då inte ha hänt så mycket. Om man istället hade sysselsatt sig med många små konkreta sysslor, så hade man kunnat ge sken av att ha åstadkommit en hel del.

  1. Mjo, ibland kan det vara det, men just nu känns det bara skönt att ha ett evighetsjobb – som inte MÅSTE göras – att sitta och pyssla med för att fördriva tiden. Känner inte riktigt att jag måste ge sken av att åstadkomma så mycket! 🙂

  • Tofflanjuni 29, 2013 kl. 17:55
  • Svara

  Strumpmonstret har garanterat varit framme!
  Härligt att det blev fullt med stora bröst! Eller fattade jag fel nu?

  1. Du har förstått det hela korrekt! 🙂 Det där jävla strumpmonstret, alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.