Buffé och olustig vits

Ljuva buffé till frukost! Den var riktigt fin, med mycket gott att välja på. Tryckte i mig tre tallrikar med så mycket gott jag bara hittade: Ägg och bacon, meloner, goda pålägg och varför inte en bit pistagelängd till kaffet? Var väldigt proppmätt efteråt, och det höll i sig i stort sett ända fram till middagen. Jag saknade verkligen ingenting, full pott för en delikat buffé.

Ägg och bacon på hotellets frukostbuffé

Sedan köpte vi biljetter och åkte iväg med spårvagn ändå ut till Saltholmen. Det var iskallt och blåste småspik, så det var tur att R hade glömt sin jacka på rummet när vi skulle gå ut, så jag hann byta från shorts till långbyxor och jacka! Väntade i evigheter på en båt som tog oss till Styrsö. Gick runt på ön och funderade på vad man livnär sig på när man bor i en gammal lyxkåk som har en trädgård där det råder preussisk ordning. 80% av all motortrafik på ön bestod av gamla flakmoppar, resten var golfbilar. En lustig syn.

Det blåste som fasen och var inte så skönt, och det fanns inte mycket att se förutom själva bostadsområdet. Om man inte var barnfamilj och fiskade krabbor, det vill säga. Åkte tillbaka efter ett par timmar, och stannade vid Feskekyrkan. Mums. Det märktes direkt att jag var i Göteborg, i alla fall.

20130710-181722.jpg

Nja, inte ens jag skrattade åt det där. Promenerade tillbaka till hotellet för att sova en stund, höll på att svimma av smärta. Stannade för lite shopping på väg hem. Nu är det Liseberg som gäller, hoppas verkligen att det går att ta sig fram med rullstol. Och jag hoppas att alla människor ska se på fotbollsmatchen i stället för på lite rock…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/buffe-och-olustig-vits/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.