Jävlig dag och hundbesök

Aj. Vilken jävlig dag det var i går, det var inte ett dugg kul. Jag hade inte mycket att distrahera mig med heller, eftersom älskaren R var ute och cyklade (bokstavligt talat den här gången), och svärisarna åkte till sitt andra hem. Det var inte alls bra väder, det gick över på förmiddagen och blev en äcklig, tjock grå massa på himlen, vilket matchade den bruna sörjan vid sjökanten. Lite som vegemite (vilket ordboken i min iPhone för övrigt vill korrigera till ”befriare”).

Jag hade nog inte orkat så mycket ändå, och jag är fortfarande så sjukt trött efter måndagens eskapader på stan och hos läkaren. Jag är ensam i dag också, eftersom R kände att han borde övervaka det som ska slängas från hans föräldrars hus. Han har alldeles för svårt att skiljas från saker, så jag hoppas verkligen att han inser att det mesta är skräp och inte tar något mer hem till mig. Jag har så att det räcker och blir över.

Hoppas att det inte blir riktigt en lika jävlig dag i dag. Det enda roliga som hände i går var att det kom in en skitstor, biffig jämtländsk jakthund in i stugan när vi satt och åt middag. Den kom från bondgården i närheten och kanske letade efter svärisarnas hund, men här hittade den bara en fräsande katt med skitstor, puffig svans. Hunden fick väldigt bråttom ut när den insåg att den gått fel. Träffar säkert på den i dag, för det är riktigt varmt, och hela hundligan brukar hänga vid badplatsen. Mysigt!

Hundvalp jämthund

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/javlig-dag-och-hundbesok/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 24, 2013 kl. 13:18
    • Svara

    Ibland borde jävligheter bara ta stopp nån gång. Åtminstone paus.
    Tänker på dig!

    1. Ja, en paus skulle räcka! Nästa vecka börjar väl diverse jävligheter för oss båda, med tanke på att vi blir arbetslösa från och med samma dag. Nya möjligheter till arga inlägg! 🙂 Tack och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.