Sista dagen som sjuk

I dag är sista dagen av min sjukskrivning. Eftersom det tydligen tar drygt 10 veckor att få en tid på vårdcentralen när man har en kronisk, genetisk sjukdom, innebär det att jag måste skriva in mig i jobb- och utvecklingsgarantin igen i morgon. Blev avaktualiserad sist jag opererade ryggen, så nu är jag alltså hemma i stan. Det blir ett glapp på en dryg månad i min sjukskrivning, och då ska jag vara tillgänglig för vad som helst, på heltid. Med en ny arbetsförmedlare. Men skit samma, det är i morgon.

I dag tänker jag fylla sista dagen med en massa roliga saker. Nu ska jag träffa syrran, och så ska vi kolla lite på stan, fika och hänga, kanske shoppa lite, och i kväll ska vi bjuppa mamma och pappa på en grekisk restaurang. Pappa är ju lite anti allting som inte är biffstek med lök eller dylikt, men jag tror att han kan hitta något han kanske gillar litegrann ändå. Det innebär i alla fall att mamma så gott som aldrig går på utländska restauranger, så hon fick presentkort på det i födelsedagspresent.

Jag älskar grekisk mat, i stort sett allt jag har smakat är gott. Utom bläckfisk, men det är mer konsistensen som jag ogillar. Älskaren R hänger med min pappa i dag igen (!) på något museum jag helst inte vill se (mekaniska saker i en gammal fabrik), så vi är nog båda ganska glada åt att slippa följa med den andra på dagens bestyr. Vi alla möts vid restaurangen i kväll, och jag tänker äta så mycket att jag spricker, hamnar på sjukhus och slipper skriva in mig på Arbetsförmedlingen i morgon. Kanske blir sista dagen på fler än ett sätt, death by souvlaki. Yeah.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/sista-dagen-som-sjuk/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 1, 2013 kl. 00:01
    • Svara

    Tänker på dig i morgon! Tänker supa skallen av mig i morgon kväll.

  1. Även det en bra idé! Vilken misär det kommer att vara. Håller tummarna för att det går så smärtfritt som möjligt för oss båda, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.