Solmogna jordgubbar varje dag!

Jag har blivit så fruktansvärt bortskämd med solmogna jordgubbar varje dag den här veckan. Det är så sjukt gott, och går inte alls att jämföra med lite träiga, vattniga eller smaklösa varianter som man ibland får när man köper dem – även om de är svindyra. De har avnjutits naturella, med mjölk, i yoghurten till frukost, eller med glass.

Årets första jordgubbar

Helt klart mitt favoritsätt att äta solmogna jordgubbar på! Men nu är det slut med det – i alla fall på några dagar. Är i stan igen, för lite ärenden, läkarbesök (nej, inte på Vårdcentralen som gav mig en tid om 10 veckor) och så ska jag självklart träffa lite vänner också. I morgon hade jag tänkt besöka gamla jobbet och hälsa på kollegorna där, en del av dem har jag inte träffat sedan jag slutade i april. Det ska bli skönt att ha ”fullt upp” ett par dagar, för omväxlings skull. Med fullt upp menar jag alltså att göra en eller två saker per dag, inte mer. Det orkar jag inte.

Det är väldigt skönt med omväxling, och att få lite av stadens puls och flärd några dagar gör mig bara gott. Tänker dra på mig en klänning när jag ska ut (om det inte regnar) och svassa omkring och bara glo lite. Dricka en kopp riktigt gott kaffe någonstans och fönstershoppa. Åker ensam till stan, så de får inte nöjet att blänga på mig för att jag har rullstol, så jag tänker se helt normal ut och smälta in i omgivningarna. Så gott det går. Och blänga på roliga/konstiga/fult klädda/underhållande människor – kanske på dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/solmogna-jordgubbar-varje-dag/

2 kommentarer

  • Linajuli 2, 2013 kl. 22:59
  • Svara

  Jag äter jordgubbar och vispgrädde till frukost varje morgon just nu. Så rackarns gott. Gäller att passa på nu 🙂

  Mig lär du inte blänga på imorgon, jag ska ligga på stranden och sola 😀

  Hoppas resan kommer gå bra.

  1. Verkligen! Snart blir det åtta månader utan jordgubbar, så jag tänker äta tills jag tröttnar! Åhh, vad avis jag blev, stranden! Så skönt, hoppas att det blir perfekt väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.