Handledsstöd till vrakpris!

Inte bara gjorde vi en bra affär med gratis Billy-hyllor i förrgår, jag fick även en riktigt glad överraskning när vännen och ex-kollegan M hörde av sig. Hon var på någon kontorsutförsäljning eller vad det nu var, och så fick jag en bild föreställande ett ergonomiskt handledsstöd som man hänger fast på skrivbordet – ett sådant jag hade på jobbet, och som hjälpmedel på kursen jag gick. Det såg helt nytt ut, med skruvar och fästen i en förseglad påse.

Något för dig? 40:-” Ja!! Verkligen något för mig, för ett sånt där handledsstöd står på listan över saker jag måste införskaffa förr eller senare (helst förr) för att slippa smärta i händerna och fingrarna när jag sitter och skriver. Eller förhoppningsvis står och skriver, när eller om jag lyckas fixa ett höjbart datorbord. 40 spänn, helt sjukt bra, så hon köpte det åt mig. De kostar mer än tusen spänn nya, så det var verkligen en bra affär. Det innebär dessutom får jag ytterligare en anledning att åka och hälsa på henne i den superfina lägenheten hon flyttade in i nyligen, det gäller bara att tajma in det! Tusen tack, M!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/handledsstod-till-vrakpris/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 20, 2013 kl. 14:31
  • Svara

  Meh! Vilket fynd! 40 pix… Så snällt att M tänkte på dig!! Det är gott med såna vänner!

  1. Ja, det var verkligen lyckat! Det var sån där tur som man liksom aldrig har – och plötsligt händer det. Vän plus fynd är lika med lycka!

  • Maugusti 20, 2013 kl. 20:08
  • Svara

  Åh, jag rodnar ju. =)
  Men självklart, man tänker på sina vänner. Och är man dessutom vänner med smärta så är det givet. Kram!

  1. Tusen tack!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.