Sovrummet är vitt!

Nu äntligen är sovrummet vitt! Det är ingen superrenovering, men den vidriga färgen är i alla fall borta, och alla fula hyllor och lampor likaså. Jag hjälpte till så gott jag kunde – satt på golvet och målade runt listerna med en pensel, målade hörn och höll i rollern när älskaren R fyllde på färg i karet. Bättre än inget!

Men nu är det ett tomt vitt skal, tabula rasa. I kväll åker vi förbi Ikea när vi ändå ska till lägenheten och hämta post och lite hyllor och prylar hemifrån, för vi behöver en gardin och enklaste möjliga vita Billy. Har ingen koll på vad de har för gardinsortiment, men något snyggt och färggrant lär de väl ha. Skulle vilja ha en grön, såklart. Rs vilja är säkert inte som min.

Jag började ju måla lite på en byrå tidigare i veckan, men det är ett tag kvar innan den blir kvar. Det är en del jobbiga saker kvar, som inte jag fixar. Den ska bäras upp till arbetsboden och slipas, och det kan vara aningen för mycket för min del. Penslandet fixar jag, lite i taget går bra. Och det går så himla fort att måla furu ändå, så själva målandet kanske är en halvtimmes jobb. Sen ska den torka ett dygn innan jag målar den igen, och sen minst lika mycket torktid igen innan den får ta plats i sovrummet. Men det börjar närma sig nu, hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/sovrummet-ar-vitt/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 19, 2013 kl. 16:11
    • Svara

    Ha ha haaaaa!!!

    1. Säger man såna saker får man skylla sig själv! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.