Appen uppdaterad – tidsfördrivet fixat

Hurra, nu funkar WordPress-appen igen! Uppdaterade den i går, efter att de släppt en ny och bättre version, och nu kan jag äntligen skriva i mobilen igen. På väg, i sängen eller soffan, eller när något ploppar upp i huvudet – vilket det gör titt som tätt. Det blir perfekt när jag sitter i taxin på morgnarna på väg till jobbet, för det tar sin lilla tid ibland när det är rusningstrafik.

Telefon

Det är konstigt hur illa en del människor kör i stan. Bara för att man har bråttom innebär det liksom inte att man kan bryta mot både en och fem trafikregler, men det verkar vara så folk resonerar. Ibland taxichaufförer också, men då brukar jag ringa kundtjänst och påtala det. Dessutom slipper jag bli körd av den chauffören om jag gör det, och det är ju bra. För det är nästan alltid stopp, eller på väg att bli, den tiden jag åker. Stockholms infarter är bara skit, de klarar inte kapaciteten.

Det tar en kvart att åka till DN-skrapan om allt flyter på, men oftast är jag inte framme förrän nästan en timme efter att jag har bokat taxin. Självklart är den ofta sen, och så får jag för det mesta samåka i rusningen. Ibland inte ens åt samma håll, för vi med färdtjänst är ju längst ner på prio-listan. Som sagt, tur att appen funkar igen, så att jag kan fördriva tiden med funderingar och saker som irriterar mig – förutom mina klagande medresenärer på morgnarna…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/appen-uppdaterad-tidsfordrivet-fixat/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.