Bröllop försenat på grund av sovande uggla

Hahaha, jag fick mig ett gott skratt i går kväll när jag läste nyheterna! En artikel handlade om en söt liten tornuggla vid namn Darcy, som var en av huvudpersonerna på ett bröllop i England. Brudgummen var väldigt intresserad av falkenering, alltså jakt som bedrivs med hjälp av rovfåglar, så han hade föreslagit att en tränad uggla skulle flyga in i kyrkan längs med mittgången under bröllopsakten för att leverera ringarna.

Man behöver ju inte vara särskilt puckad för att förstå att det skulle kunna gå precis hur som helst, och det var just så det gick. Det var tänkt att ugglan Darcy skulle landa på en handske som brudgummen bar, men så blev det alltså inte. Darcy var nämligen lite sömnig, så han flög upp i taket i kyrkan och satte sig på en takbjälke och blundade en timme.

Ringar, bröllop

De försökte locka ner ugglan, men det gick inte. En stege blev lösningen, och parets bröllop blev ju ganska försenat, men säkert väldigt roligt. Och nej, ugglan hade inte de äkta ringarna, utan bara billiga kopior. För man kan väl inte bli så dum att man ger ett vilt, flygande djur värdesaker…? Jo, det finns säkert de som har gjort det också. Annars var det ju en rolig idé till ett bröllop, och ett bra val med just en tornuggla eftersom de har hjärtformade ansikten. Men ja, alla ugglor är ju söta!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/brollop-forsenat-pa-grund-sovande-uggla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.