Stoppar pressarna en stund

Stoppar pressarna en stund, för jag har så jävla ont efter behandlingen. Helt sjukt, det finns inte en chans att jag kan äta lunch med vänner eller sitta i en bil till älskaren Rs jobb i kväll. Jag kan inte sitta och inte stå, och det var ett under att jag kom hem i taxin. Återkommer i kväll. Och ursäkta att sidan är seg, men jag är nog ganska oskyldig till det faktiskt.

tough cat eats pain for breakfast lolcat tuggar kaktus. Roliga bilder på djur. Stoppar pressarna en stund.

Förhoppningsvis går den värsta smärtan över efter en lång vila, men det var tänkt att jag skulle åka till lantstället i kväll. Jag skulle inte tro att det lyckas, och då är det ingen idé att jag åker alls – ska ju hit igen på onsdag kväll. Godnatt en stund.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/stoppar-pressarna-stund/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschseptember 2, 2013 kl. 14:10
  • Svara

  Lider med dig. Mina seniorkrämpor bleknar vid jämförelse. Kram och säg om du kan behöva mig till något.

  1. Man ska inte jämföra krämpor, alla är olika och jobbiga på sitt sätt. 🙂 Tack!

  • Tofflanseptember 2, 2013 kl. 16:07
  • Svara

  Kram till dig! Ville mest säga att jag tänker på dig – och att jag nu ser din blogg igen! Men det tog sin lilla tid.

  1. Tack och kram! Du verkar inte ha varit den enda, väldigt skumt. Hoppas att inget mer får hicka nu bara. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.