Veckans plus, vecka 35

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till något jag längtat efter! I går var det ju en dag full av nöjen, efter den där hemska mardrömsmorgonen. Vi var ju som sagt på Ikea och hämtade det där höj- och sänkbara bordet som jag har drömt om i flera år, och älskaren R hastade iväg så fort vi kommit hem. Där stod jag med tre paket fulla av konstiga delar, skruvar och sladdar. Ehh, okej. Satte mig på golvet med en sax, en tumstock och lite skruvmojänger. Fick ihop benen till bordet, men sen var det kört. Jag kan inte skruva fast saker så hårt som det behövdes, och grejerna var för tunga för mig att hålla på med.

Öppnade i alla fall alla paket och försökte lista ut hur det skulle hänga ihop. Det var saker precis över hela golvet. Vilade självklart lite mellan varven, men framåt eftermiddagen kom R hem igen. han skruvade ihop alltihopa (utan gnäll, trots att han varit så sur på morgonen – tydligen hade han tagit ut det på någon idiot han mötte på stan)! Hurra! Det blev helt sjukt bra! Så här ser kontoret ut nu, äntligen.

Kontor med höj- och sänkbart bord. Veckans plus!

Ignorera sladdhärvan där bakom, den ska gömmas. Nu saknas bara lite fina bilder på väggen och en sån där tjock ergonomisk matta att stå på, sen är det faktiskt komplett! Handledsstödet jag fick köpa för 40 spänn (som kostar över tusen spänn nytt) passade utmärkt, och var grymt skönt. Mousetrappern satt fint. Det är faktiskt inte alls lika jobbigt att jobba vid datorn i två timmar nu, så länge jag varvar sittande och stående.

Kontor med höj- och sänkbart bord, Mousetrapper Advance och underarmsstöd. Veckans plus!

Bordet kan självklart inte annat än att få veckans plus, trots att jag bara har haft det i ett dygn. Jag har längtat så länge efter ett, och det känns riktigt, riktigt bra. Hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/veckans-plus-vecka-35/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monicaseptember 1, 2013 kl. 18:21
  • Svara

  Gläds med dig!

  1. Tack snälla!

  • Tofflanseptember 1, 2013 kl. 18:31
  • Svara

  Ser übersnyggt ut och samtidigt väldigt funktionellt! Jag stod ju mycket och helst på jobbet – tills jag fick hälsporre. Så stå inte för långa stunder, bara!! (Oombett råd, f’låt!)

  1. Haha – tack! 😉 Jag byter position ofta, särskilt nu när jag inte har någon mjuk matta eller sköna skor att stå i, men jag är suuuupernöjd! Självklart måste man ha ett par små ugglor på bordet också. 🙂

  • Farsanseptember 1, 2013 kl. 19:16
  • Svara

  Tjusigt! – Men vaddå sladdar? Den där mängden är att anse som trådlöst!

  1. Haha! Det sitter fast en jäkla massa som inte syns, och som hör till bordet, med buntband i reglar under bordsskivan. 🙂 Det där är alla jävla dator-, skärm- och lampsladdar! Ska försöka gömma dem någorlunda.

  • Jonseptember 4, 2013 kl. 13:33
  • Svara

  Ser riktigt snyggt och funktionellt ut! En fin arbetsplats har du! 🙂

  Jon, at https://inredningsvis.se

  1. Tack Jon, jag är supernöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.