Kalas och övernattning

Nu blir det kalas hos syrran! Hon brukar ha ett litet altanparty varje sensommar eller höst, för bara de allra närmaste. Ibland är det lite kyligt på den inglasade altanen, och då är det tur att vinet värmer inifrån. I år har festen blivit uppskjuten några veckor av olika anledningar, men förhoppningsvis håller vi oss varma där ändå. Det finns faktiskt infravärmare också, om det blir för kallt. Eller så går vi in.

Efter det sover jag och älskaren R över hos mina föräldrar, och jag kan inte påstå att jag ser fram emot att ligga i den där sängen särskilt mycket. Stenhård och platt – jag kommer nog inte att vara i särskilt bra form i morgon. Vi ska till Rs föräldrars hus och han ska plocka lite prylar därifrån, innan vi åker hem till stan. Som tur är blir vi inte så sena, för han ska träffa sin herrklubb på eftermiddagen för att eventuellt fortsätta helgen med kalas.

Jag hoppar nog gärna över det, och tar en tupplur i min fantastiska säng i stället. Om jag känner min kropp rätt lär jag vara både trött och ha ont, så jag stannar helst hemma och hoppas att ingen försöker dra med mig ut på något. Ett kalas med övernattning per helg är tyvärr min maxgräns, nu för tiden. Men det ska bli kul, och jag är peppad. Körde hemmaspa i eftermiddags, och har vilat mig i form. Skål!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/kalas-overnattning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.