Nya jävla däck

Jag blev lite sur på älskaren R i förrgår. Han har ju någon slags kärlekshistoria med sin skraltiga rishög med fyra däck, som är värd ungefär tusen spänn, och som helt klart hör hemma på skroten eftersom han har fått en nyare begagnad bil av sina föräldrar.

Jag vet inte ens vart han har den nya stående, för det lilla tjeckiska härket som han älskar så högt (som är fruktansvärt obekväm att skumpa runt i och inte har luftkonditionering) är det som fortfarande används.

Jag har ju försökt övertala honom om att skrota den där saken länge nu, men han vägrar. Han är dumsnål, för han tror att den kanske fungerar till besiktningen i januari. Kamremmen behövs kanske bytas, vindrutan är sprucken, ibland startar den inte… Men nu gick han och köpte nya, visserligen begagnade däck inför vintern till skiten!

Däck

Visst, de kostade bara 700 spänn, men att lägga det på en bil som ska skrotas snart, när han ändå har en annan som är mycket fräschare, mer hel och hundra gånger skönare?! Män… Jag förstår mig inte på män och deras saker. Jag trodde att jag gjorde det, men den här mannen och den här saken blir jag inte klok på.

Om fler än jag och hans föräldrar kunde säga åt honom att hiva biljäveln kanske han kunde lyssna, men han är envis som en jävla dyngbagge när det gäller bilen. Jag fattar inte grejen med att behålla den i tre månader och köpa däck till den. Gör någon annan det?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/nya-javla-dack/

2 kommentarer

    • Petteroktober 21, 2013 kl. 22:19
    • Svara

    Ähhhh…. Sånt där fattar inte kvinnor. Fast de gör liknande saker med andra prylar istället. Det killar håller på med utsmyckning av bilar gör kvinnor med tillbehör för kläder eller inredning.

    Inte fan köper en kille nya kuddar till soffan bara för att det är förra årets färg. Han köper däck till en skrothög istället. Samma sak, olika saker.

    1. Hahaha! 😀 Jag skulle inte heller köpa kuddar till soffan bara för att följa någon trend, men det här med däcken övergår helt mitt förstånd! Mars och Venus, etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.