Veckans plus, vecka 42

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till den varma hösten. Löven är fantastiskt fina att se på, luften är klar och liksom lite krispig, och det är vackert när solen börjar stå lågt. Det har varit fantastiskt skönt och ganska varmt ute – ändra fram till nu. Nu kommer den där satans kylan och så småningom även isen och snön och förstör alltihop. Visserligen skulle det eventuellt komma en vecka till med varmt väder innan det blir vinter på riktigt, och i så fall tänker jag utnyttja den till max.

Körsbärsträden har knallröda löv, höst

För ni vet väl att jag hatar vintern? Hösten är ändå bra, jag gillar den så länge det inte regnar, bara för att det är så vackert ute. Snart har alla löv fallit av, och det kommer att dröja evigheter innan det blir vår, så det gäller att passa på att vara ute och gå så länge det funkar (snö och halt underlag är uselt). Veckans plus går alltså till hösten, bara för att den är så vacker!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/veckans-plus-vecka-42/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 21, 2013 kl. 17:10
    • Svara

    Heja heja! Hösten rules, vintern suger!!

    1. Ja, vintern suger så jävla hårt! Tänk att det är 6 månader innan det blir varmt igen! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.