Slut efter en dag på Ikea

I dag har jag spenderat i stort sett hela dagen på Ikea, och jag är helt slut! Åkte vid halvtio så att vi skulle vara där när det öppnade, jag, syrran och hennes dotter. Vi kom inte så långt innan det var dags för fika, och det var tur. Jag hann nämligen inte dricka något kaffe innan, som jag hade tänkt, och frukosten var ganska obefintlig! Så går det när man helt plötsligt får något annat att göra, eller vill vila bara en aaaaning till innan bilen kommer… Nåja, jag fick allt det här för tio spänn i alla fall. Inklusive påtår – snacka om billigt!

Frukost på Ikea. Slut efter en dag där!

Plasten till vänster där innehåller ett par ostskivor och skinka, så det blev två riktigt goda mackor av det hela. Syrran och hennes dotter körde lite sockerchock för att komma igång, och vi blev sittande ganska länge. Dottern är ju inte särskilt förtjust i Ikea, men vi lekte lite på vägen och vilade på stolar där det fanns, så det gick hyfsat bra ändå. Man behöver ju inte ens vara sjuk för att bli helt slut av att gå omkring på Ikea, så det dröjde inte länge innan vi var tvungna att gå tillbaka till restaurangen för att käka lunch. Det tog också en timme. Någon hade lekt kasta gris på vägen dit.

Kasta gris på Ikea. Slut efter en dag där!

Jag hittade inte så mycket roligt att handla. Ett par enkla vita tavellister till mitt kontor, där jag kan ställa foton och annat fint, ett paket ljus, och en liten växt. Syrran hittade fler saker, men hon hade å andra sidan en inköpslista med sig. Systerdottern fick en ficklampa med generator som man vevar upp i stället för att behöva använda batterier, den var tydligen sjukt bra. Hamnade i värsta rusningstrafiken tvärs genom stan när jag skulle hem, så jag har hamnat i en smärre koma. Tänker inte göra något mer i kväll – over and out.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/slut-dag-pa-ikea/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.