Spendera och festa

Jag gillar verkligen mitt jobb. Det är få som är i min sits som är förunnade att ibland få komma och jobba lite, på ett så bra ställe med så bra kollegor. Självklart kunde man önska att lönen var lika bra som allt annat, men det är ingen större skillnad i min inkomst nu jämfört med att vara sjukskriven på 100%. En fördel är dock att jag knappt orkar ta mig ut och spendera lönen, så jag går säkert lite plus ändå.

I dag kanske jag får möjlighet att spendera en aning, i alla fall. Ska åka med syrran till Ikea. Jag har ingen inköpslista, och jag har inte planerat att köpa något, men hittar jag något jag inte visste att jag behövde så kanske det får följa med hem. Syrrans dotter ska följa med också. Hon är inte alls förtjust i Ikea, men när jag följer med skulle det tydligen vara alldeles underbart, och hon är peppad. Bra. Vi kan ligga i en säng och snacka om det blir jobbigt.

Sen är hela helgen fullproppad med fest, så jag kommer definitivt inte att vara pigg och utvilad på måndag. Det gör inte så mycket, för det är systembyte på jobbet och det kanske inte finns alltför mycket att göra för mig. Väldigt bra timing, med andra ord… Nu ska jag hälla i mig lite mer kaffe, sen drar jag.

Lolcat, roliga bilder på djur. Var är mitt kaffe? Om att spendera pengar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/spendera-festa/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 11, 2013 kl. 13:54
    • Svara

    Du får knuffa ner syrran i en säng så hon kan göra ”en kines på IKEA”. Uttrycket ”kinesa” har fått ett uppsving.

    1. Haha, ja! Det finns riktigt sköna sängar och soffor att vila lite i på vägen. Skulle lätt kunna kinesa på Ikea! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.