Tvätta och äckel

Ugh, dags att tvätta igen. I går blev det förresten nya grejer på jobbet. I dag ska de byta datasystem, och jag är ganska glad att jag inte jobbar just i dag. Det blir ju alltid lite kaosartat när sånt händer – saker som inte fungerar som de ska, eller något som fungerade i testversionen som inte funkar live. Så i går satt jag och provade mig fram i hur system fungerar, och så skrev jag lathundar till de arbetsuppgifter jag har nu. Får säkert skriva om dem efter att vi har provkört mina utsökningar av brev på torsdag, men de är nog en bra början.

Sen på eftermiddagen blev jag hämtad av mitt ex som är i stan. Vi är väldigt goda vänner, och han är mer som en bror än något annat. Vi gick och handlade, sen följde han med hem och käkade med mig och älskaren R. De har träffats förut och kommer bra överens, så det är inga konstigheter. Skönt. Fatta vad jobbigt det hade varit om de inte hade kommit överens, eller om någon hade varit svartsjuk!

Jag var jävligt trött efter jobbet, så jag var inte världens bästa sällskap, men det var trevligt ändå. Vi har inte setts så ofta eftersom han bor ganska många mil bort, men nu jobbar han lite här så vi ses då och då. I dag har jag inga större planer, förutom att tvätta lite alltså. Det låter ju inte särskilt upphetsande, men jag har lite nya böcker att roa mig med också. ”Äcklet” av Jean-Paul Sartre, till exempel. Säkert betydligt mer upphetsande än tvätt…

Äcklet av Jean-Paul Sartre. Tvätta och äckel.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/10/tvatta-ackel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: