Kalas och pyssel

I dag blir det kalas här hemma! Det är inte jag som fixar allt vad kalas innebär, utan jag står bara för festlokalen – det är femårskalas för systerdottern! De kommer hit tillsammans med föräldrarna och så plockar de upp min farmor på vägen, eftersom hon bor ganska nära mig också. Väldigt smidigt för vår del, för det är en bit att åka dit, utanför länsgränsen (så färdtjänst funkar inte hela vägen), och älskaren R är upptagen på annat håll.

Jag tänker i och för sig ordna med lite småsaker, för jag kan tänka mig att jag blir lektant. Det hade visst uttryckts en viss önskan om det, från minstingens håll. Och inte mig emot, vi brukar ha roligt!

Så länge kaffe- och energiintaget är någorlunda stabilt och regelbundet så fungerar det utmärkt, för hon vet att jag har ont och inte kan göra precis allt. Men vi är bäst på att pyssla, läsa och leka affär och sånt, och just pyssel kan det säkert bli lite av i dag. Min present till henne hör helt klart till den kategorin.

Förutom kalas så blir det inget mer i dag. R hjälper en kompis att flytta, och det tar säkert hela dagen. Det vore i och för sig kul att se stan i kväll, men det kanske är bättre att vänta till en annan dag. Det beror på orken. Nästa helg blir det mycket kul, kalas och säkert lite stadsliv nattetid också – mer om det när tiden närmar sig!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/kalas-och-pyssel/

1 ping

  1. […] tänkte jag. ”Jaha, barnkalas hos mig om fyra timmar, ska jag försöka kräkas upp den?” Nej, det hade jag ingen lust med. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.