Vilodag och raka lister

Så sjukt skönt att ha en vilodag inte behöva göra något i dag! Låg efter med lite sånt som behövs göras hemma, som att tvätta till exempel. Och att bara vara och göra ingenting, men de två går inte riktigt ihop. I morgon kommer det i alla fall folk hit, så jag har rengjort handfatet och spegeln i badrummet – de är i alla fall i lagom städhöjd för mig. Hoppas verkligen att älskaren R har tid att dammsuga, för det fixar inte jag själv. Sen är det bara det lilla problemet med alla jävla prylar.

Har varvat min vilodag med att försöka plocka undan lite saker som är utspridda överallt och proppa in dem i hyllor, men det har inte gått vidare värst bra. Lyckades frigöra nog med plats för att få bort saker från bordet i köket och från en byrå, och fixat lite med lampor och sladdhärvor, men nu är det nog kört för mig att göra mer.

Sladd

R måste fixa sina grejer själv, för jag kan inte bära bort det. Inte fysiskt, och dessutom finns det inte så mycket plats på vinden, och han vill gå igenom allt innan jag flyttar på det. Grrr. Ett stort plus är i alla fall att borrmaskinen har hittat hem, så gissa vad? Han jobbade manligen med att få dem helt raka, och lyckades självklart tappa bort en skruv. Som tur är tog jag ju en i reserv av varje sort av farsan när vi var där sist!

Jag är ju lite astigmatisk, så jag ser ju inte om det är exakt rakt eller inte, men nu är det tydligen det i alla fall. Nu är nästa steg bara att skriva ut lite nya fotografier och sätta upp, för en del av de som jag slängde upp på en gång är egentligen inget jag vill ha där en längre tid. Bild kommer i morgon! Nu – vilodag resten av dagen, eller kanske kvällen, inslagning av en present och så ska jag bygga ett metspö. Ja, till en fiskdamm. Vad gör du i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/vilodag-och-raka-lister/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Nitiznovember 22, 2013 kl. 20:36
  • Svara

  Ha ha det va ju himla tur att du inte har en sådan kabelhärva!!
  Hur har det gått med ”metspöbygget” då? 🙂 (jag fick bara en tokig bild i huvudet av hur du sågar och spikar;-) )
  Efter jag nattat barnen, och maken staplat veden klart, ska vi dricka glögg och eventuellt få besök av några vänner. Ta en öl eller två..

  1. Det låter mysigt! Jag hatar sladdar och kablar, jag vill helst inte att de ska synas – om de nu måste finnas…

   Hahaha, jag gjorde ett väldigt enkelt metspö! Eftersom jag har katt med tillhörande leksaker, så tog jag en av hans pinnar med ett litet snöre och fjädrar på, och så satte jag fast en meter presentsnöre på fjädrarna. Det duger till att knyta fast en liten godispåse i! 🙂

  • Farsannovember 22, 2013 kl. 21:16
  • Svara

  Har du smygfotograferat bakom min ljudanläggning?

  1. Ha! Är det så illa där?

  • Farsannovember 23, 2013 kl. 00:34
  • Svara

  Av bilden att döma har det tydligen varit koppartjuvar framme också.

  1. Haha! Rånad på finsladdarna!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.