Machete Kills

Vi var äntligen på bio i går kväll! I lördags var de premiär för ”Machete Kills” – ett absolut måste för oss som gillar Machete. Första filmen var riktigt grym, och det är faktiskt inte alltför länge sedan jag såg den första gången, det var någon gång i våras. Det var lite konstigt, för båda filmerna om Machete är fullpackade med kändisar, men den sändes inte på några biografer i city eller på Södermalm! Började kolla lite längre bort, och den gick inte i Kista heller. Det enda stället där den sändes (som vi hittade i går i alla fall) var i Heron city, ett köpcentrum långt söder om stan.

Så vi tog bilen och pallrade oss iväg ända dit. Godis inhandlades, och vi fick salongens bästa platser. Filmen då? Jävligt rolig! Förutom huvudrollsinnehavaren Danny Trejo så var till exempel Lady Gaga, Charlie Sheen, Antonio Banderas och Mel Gibson med, och det säger väl en del om att regissören Robert Rodriguez är uppskattad, eftersom det inte direkt är en film med jättebudget. Snarare tvärtom – de fick förmodligen knappt någon lön! Mel Gibson var ärkeskurk, och Sheen var president.

Jävligt konstigt att de inte sänder den i stan dock. Det skulle förmodligen komma mycket mer folk när de såg vilka skådespelare som medverkade, även om de inte kände till historien om Machete. Men å andra sidan är väl komiska actionfilmer med en hel del dödande på kreativa sätt kanske inte det folk i allmänhet helst går och ser.

För mig blev det i alla fall högt betyg med många skratt och en väl spenderad hundralapp i biomörkret med älskaren R. ”Machete Kills” (och självklart den första filmen också) rekommenderas till alla som gillar filmer i stil med ”Pulp Fiction” eller ”No country for old men”. Det blir nog en tredje film så småningom också, ”Machete kills again in space”…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/machete-kills/

2 kommentarer

    • Lanja - www.lanjas.comnovember 4, 2013 kl. 20:02
    • Svara

    hur kan du ha så många läsare

    1. Vad menar du? Det är mer än 2600 inlägg på den här sidan, varav de flesta är välskrivna, ganska långa och väl sökmotoroptimerade. Det är substans och relevans, och det underlättar. Jag publicerar aldrig bara en massa slumpmässiga bilder från vardagen, mig själv eller kläder, för det är innehållslöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.