Vinn receptbok från Boxholms ost!

Nu drar vi igång tävlingen jag nämnde i förra veckan; det handlar om ost, ost och åter ost! Priset är en underbart liten fin receptbok med olika rätter som innehåller ost, utgiven av Boxholms ost. Recepten i ”Mer smak av ost” är skapade av kocken Emma Erlandsson, som bland annat vunnit SM för kockelever 2009.

Mer smak av ost från Boxholms ost. Tävling hos Arga Klara, vinn receptbok.

För att vara med och tävla måste du ha ett konto på Facebook. Klicka här för att gilla Boxholms ost på Facebook, och maila sedan svaret på frågan nedan till mig på adressen klara@argaklara.com.

[important]Nämn en av de kryddor som finns i Boxholms kryddost.[/important]

För er som inte vet på rak arm så hittar du svaret på Boxholms Osts hemsida. Tävlingen pågår i ungefär en månad, till och med den 10 december. Då hinner vinnaren få boken före jul, och det kanske kan bli en fin julklapp till någon som gillar matlagning, om du inte själv gör det? Lycka till!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/vinn-receptbok-fran-boxholms-ost/

2 pingar

  1. […] Apropå ost – glöm inte att jag har en tävling på gång där du kan vinna en fin receptbok från Boxholms ost, en fin julklapp till dig själv eller någon […]

    • Sista chansen att vara med och tävla! -december 9, 2013 kl. 14:38

    […] kommer sista påminnelsen om den lilla tävlingen som pågår här just nu – den avslutas redan i morgon, och det handlar om ost, ost och åter […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.