Bukowskis ugglor!

Jag har fått årets första julklapp! Jag hade visserligen tänkt köpa dem till mig själv någon gång, men när vi var i stan i lördags gjorde älskaren R det åt mig. För några månader sedan kom jag ju över den här lilla läckerbiten, en ungefär 7 centimeter hög uggla från Bukowskis gosedjurskollektion, och av en slump såg jag att det fanns fler, i andra storlekar, när jag satt i en taxi på väg hem från jobbet för ett tag sedan.

Så det blev en tidig julklapp till mig, eftersom jag faktiskt var med när inköpet skedde så behövdes de inte paketeras. De är helt bedårande! Serien heter ”The Hoho family, och nu är jag ägare av en pytteliten ugglefamilj som står på mitt datorbord. Mellanugglan är ungefär 10 centimeter hög, och den största 16 centimeter.

Bukowskis gosedjur, The Hoho family, ugglor

Sjukt söta. Fyllda med ris, och nästan övernaturligt mjuka. Hade ingen aning om att Bukowskis tillverkade såna här små godingar, och tydligen ska det finnas ytterligare en som är ännu lite större. Hela familjen kostade sammanlagt 250:-, så det var väldigt överkomligt för något som är så sött att se på. Ska se om jag inte kan jaga den största i serien också, om den inte är alltför stor och lika fin som de andra. Årets första julklapp, hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/bukowskis-ugglor/

2 kommentarer

    • Nitizdecember 17, 2013 kl. 21:23
    • Svara

    Jag såg dom på julmarknaden i byn, verkligen söta och såå mjuka.. barnen har katter i olika storlekar..

    1. Katterna är också fina! De här ugglorna var bara för mycket jag för att låta bli… :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.