Vinn receptbok från Boxholms ost!

Dags att påminna om den fina tävlingen som pågår här nu! Det handlar om ost, ost och åter ost. Priset är en underbart liten fin receptbok med olika rätter som innehåller ost, utgiven av Boxholms ost. Recepten i ”Mer smak av ost” är skapade av kocken Emma Erlandsson, som bland annat vunnit SM för kockelever 2009.

Mer smak av ost från Boxholms ost. Tävling hos Arga Klara, vinn receptbok.

För att vara med och tävla måste du ha ett konto på Facebook. Klicka här för att gilla Boxholms ost på Facebook, och maila sedan svaret på frågan nedan till mig på adressen klara@argaklara.com.

[important]Nämn en av de kryddor som finns i Boxholms kryddost.[/important]

För er som inte vet på rak arm så hittar du svaret på Boxholms Osts hemsida. Om du sedan vill dela tävlingen på din blogg eller på Facebook så uppskattas det! Tävlingen pågår i en vecka till, till och med den 10 december. Då hinner vinnaren få boken före jul, och det kanske kan bli en fin julklapp till någon som gillar matlagning, om du inte själv gör det? Lycka till!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/paminnelse-vinn-receptbok-fran-boxholms-ost/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.